Είπαν για εμάς

Είμαστε ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων επιπλωμένων κατοικιών στην Σκάλα Κεφαλονιάς. Οι πελάτες μας είναι κυρίως υψηλού εισοδήματος ξένoι τουρίστες με ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Έχουμε συνεργαστεί με την εταιρεία διαχείρησης ακινήτων Elite τα τελευταία πέντε χρόνια. Συντηρούν τα κτήρια μας άριστα και τα διατηρούν σε πολύ υψηλά στάνταρ με ταχεία εξυπηρέτηση και δίνοντας λύσεις σε ότι προκύψει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν! Το προσωπικό της Elite είναι άριστα εκπαιδευμένο ώστε οι εργασίες-επισκευές-συντηρήσεις γίνονται με ταχύτητα, διακριτικότητα και φυσικά με ποιότητα! Εμείς ώς επιχειρηματίες αισθανόμαστε ασφάλεια και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο γνωρίζοντας οτι έχουμε σπουδαίους ανθρώπους-συνεργάτες που νοιάζονται για την επιχείρησή μας και φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία της! Είναι εξίσου σημαντικό οτι οι άνθρωποι της Elite θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης μας ακόμη και όταν εμείς απουσιάζουμε! Συστήνουμε την εταιρία Elite ανεπιφύλακτα σε όλους τους συναδέλφους Ξενοδόχους ή ιδιοκτήτες κατοικιών!
Η σχέση επιστοσύνης με την Elite έχει χτιστεί επι σειρά ετών και η συνεργασία μας ανανεώνεται κάθε χρόνο καθώς είναι άψογοι συνεργάτες, με απαράμιλλο επαγγελματισμό παρέχοντας άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα - μέρα και νύχτα, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα!
Είναι επίσης πολύ σημαντικό να σημειώσουμε την ευγενική και διακριτική συμπεριφορά τους προς τους πελάτες μας, όταν οι επισκευές απαιτούν την ελάχιστη ταλαιπωρία τους! Άριστοι γνώστες της αγγλικής γλώσσας και ιδιαίτερα λογικοί στις χρεώσεις των υπηρεσιών που παρέχουν!
Θεωρούμε την εταιρία Elite έναν απο τους πιο πολύτιμους συνεργάτες μας!

Αννίτα & Ανδρέας Μ (Villa Brio, Villa Brio Exclusive)

Έχω δύο βίλες προς ενοικίαση στην Κεφαλονιά και κατά τα προηγούμενα συνεργάστηκα με πολλούς ανθρώπους όσον αφορά τη συντήρηση της ιδιοκτησίας μου αλλά ποτέ δεν έμεινα 100% ικανοποιημένος. Ήρθα σε συνεργασία με την εταιρία Elite και όλες οι απαιτήσεις μου έχουν τηρηθεί ώστε έχω μείνει 100% ικανοποιημένος!
Η ομάδα της Elite έκανε πολύ προσωπική και προσαρμοσμένη λίστα επιθυμιών μου για αυτό που ήθελα. Τώρα έχω το κεφάλι μου ήσυχο και ξέρω ότι οι επισκέπτες μου και η περιουσία μου είναι στα καλύτερα χέρια, γεγονός που είναι πολύ εφησυχαστικό καθώς δεν ζω στην Ελλάδα και είχα ανάγκη απο έναν τόσο αξιόλογο και έμπιστο συνεργάτη να είναι εκεί για μένα! Οι ευχαριστημένοι πελάτες μου και η άριστη συντήρηση της περιουσίας μου σε όλα τα επίπεδα απο την εταιρία Elite σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά λογικές τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι το κλειδί της ανανέωσης της συνεργασίας μας με την εταιρία! Αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος μου συνεργάτης! Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρία Elite σε όλους τουσ συναδέλφους ιδιοκτήτες κατοικιών και ξενοδοχείακών επιχειρήσεων!

David S (Turtle Beach Villa, Caretta Beach Villa)