Ποιοι είμαστε

Ποιοί είμαστε: 

Είμαστε μια ομάδα που έχει μια σε βάθος γνώση όλων των πτυχών της αγοράς σε όλη την Ελλάδα! 
Σε μας θα βρείτε τον επαγγελματισμό που ψάχνετε, ειλικρινείς συμβουλές και τεχνογνωσία που θα σας διασφαλίσει ότι θα το κάνετε σωστά.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες μας παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα!

Τί  κάνουμε:

Ασχολούμαστε με όλες τις πτυχές της αγοράς ακινήτων:  αγορά, πώληση, ενοικίαση ή εκμίσθωση, απ το οικόπεδο  και την κατασκευή κτηρίων έως τη διαχείριση περιουσίας.
Σε αντίθεση με την κοινή αντίληψη των κτηματομεσιτών, είμαστε σε απευθείας συνομιλία με τον πελάτη, δίνοντας πάντα ειλικρινείς συμβουλές, και το σημαντικότερο, ενεργόντας πάντα προς το συμφέρον του πελάτη!
Ως οικογενειακή επιχείρηση είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε στους πελάτες μας τις αξίες της οικογένειας. Αντιλαμβανόμαστε ότι το να έχετε ένα ακίνητο σε μια άλλη χώρα ή μια άλλη πόλη είναι μια μεγάλη οικονομική επένδυση και ένα μεγάλο άγχος επειδή δεν είστε εκει να το προσέχετε!
Στόχος μας είναι να σας απαλλάξουμε απο το άγχος σχετικά με την κατάσταση της περιουσίας σας όταν εσείς απουσιάζετε ενημερώνοντάς σας τακτικά σχετικά με την κατάσταση του ακινήτου σας και τη γενική του συντήρηση.
Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες έχουμε πολλά επαγγέλματα κάτω από την ίδια ομπρέλα. Έτσι, οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούμε να το λύσουμε άμεσα, χωρίς να σας παραπέμπουμε σε τρίτους, πράγμα το  οποίο θα μπορούσε να είναι αρκετά δαπανηρό και χρονοβόρο! Πόσο μάλλον όταν με τον τουρισμό δεν έχετε πολύ χρόνο όταν έχετε πελάτες που έχουν πληρώσει!!  Θα έχουμε δράσει με ασφάλεια, γρήγορα και αποτελεσματικά.
Ζούμε στο νησί και μιλάμε ελληνικά και αγγλικά ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε άνετα και εύκολα με εσας και τους πελάτες σας! Έτσι είστε βέβαιοι ότι η περιουσία σας  είναι σε καλά, έμπειρα, ασφαλή και επαγγελματικά χέρια!

Elite Kefalonia

Διεύθυνση:
Σκάλα Κεφαλονιάς
τ.κ. 28082 

Τηλέφωνο:
26710 83663

Κινητό:
6934221118

Fax:
26740 72706

Email:
info{ta}elitepropertiesinkefalonia{tod}gr

Αριθμός ΓΕΜΗ: 016214934000

Χάρτης της έδρας μας