Αγοραστές

Γιατί να επενδύσετε στην Κεφαλονιά
Εύστοχα ονομάστηκε «το στολίδι του Ιονίου», το νησί της Κεφαλονιάς έχει γίνει ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός διακοπών. Ευλογημένος με πάνω από 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο, η τουριστική περίοδος διαρκεί από το Μάιο έως τον Οκτώβριο.
Ο τουρισμός ξεκίνησε για πρώτη φορά την Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και τα επίπεδα των επισκεπτών συνέχισαν να αυξάνονται από τότε. Η νότια ακτή του νησιού προσφέρει τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα και εκτείνεται από τη Σκάλα έως την Λάσση νοτιοδυτικά
Με την παραδοσιακή ελληνική αίσθηση της και περιβαλλόμενη από θεαματικές χρυσές αμμουδιές, η Κςφαλονιά, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος  για επενδύσεις!Στη νότια πλευρά του νησιού τα χωριά που περιβάλλουν τη Σκάλα και είναι δημοφιλή είναι :

 

Ρατζακλί
Κατελειός
Πόρος

 

Το νησί έχει παραμείνει σχεδόν ανέγγιχτο από την ανάπτυξη ακινήτων και ως εκ τούτου ο υφιστάμενος τουρισμός διατηρείται σε ένα πολύ ποιοτικό επίπεδο! Το γεγονός ότι οι τουριστικές μονάδες και η γενικότερη τουριστική ανάπτυξη του νησιού είναι σε πολύ χαμηλή κλίμακα σαφέστατα σημαίνει ότι υπάρχει άπλετο περιθώριο για ασφαλείς επενδύσεις! Υπάρχει ακόμα μια αναδυόμενη αγορά ακινήτων και μια σειρά από τομείς που εξακολουθούν να βρίσκονται ακάλυπτοι δημιουργώντας μοναδικές ευκαιρίες για κάποιον που θέλει να επενδύσει και να δημιουργήσει σε έναν τόπο με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος!
Υπάρχει σοβαρή έλλειψη ποιοτικών αυτόνομων ακινήτων στο νησί, ειδικά μικρές βίλες και  μεγαλύτερες βίλες 4 υπνοδωματίων. Τα τυπικά προφίλ των επισκεπτών του νησιού είναι ζευγάρια όλων των ηλικιών. Μικρότερες βίλες που βρίσκονται σε περιοχές κοντά σε σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα, παραλίες και σε τοπικές ανέσεις είναι σε μεγάλη ζήτηση.
Η Κεφαλονιά είναι ένας δημοφιλής προορισμός και για εξοχική κατοικία!  Ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός αλλοδαπών υπηκόων (Άγγλοι, Γερμανοί, Ολλανδοί κ.α)  έχουν επενδύσει στην Κεφαλονιά σε ακίνητα καθώς είναι μια επένδυση ζωής όπως και οι ίδιοι σημειώνουν!

Elite Kefalonia

Διεύθυνση:
Σκάλα Κεφαλονιάς
τ.κ. 28082 

Τηλέφωνο:
26710 83663

Κινητό:
6934221118

Fax:
26740 72706

Email:
info{ta}elitepropertiesinkefalonia{tod}gr

Αριθμός ΓΕΜΗ: 016214934000

Χάρτης της έδρας μας