Ελείος-Πρόννοι Σκάλα , Βίλλα προς Πώληση 431 τ.μ., 1.800.000€
κωδ. Ν-196

u_photos/N--823673678.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ν-196
Περιοχή
Ελείος-Πρόννοι
Υπο-περιοχή
Σκάλα
Τύπος ακινήτου
Βίλλα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
431 τ.μ.
Τιμή
1.800.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Σκάλα , Βίλλα προς Πώληση 431 τ.μ., 1.800.000€

Τρεις ανεξάρτητες βίλες, με μαγευτική θέα, προσφέρονται προς πώληση, στο πασίγνωστο τουριστικό θέρετρο της νότιας Κεφαλονιάς, στην Σκάλα.

Η πρώτη βίλα έχει συνολικό εμβαδόν 111, 27τ.μ. σε οικόπεδο 935, 69τ.μ. και εκτείνεται σε 2 επίπεδα. Η είσοδος της βίλας οδηγεί στο ισόγειο που αποτελείται από ένα ευρύχωρο ενιαίο χώρο τραπεζαρίας/καθιστικού και μια ανεξάρτητη κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται ένα μπάνιο και 2 άνετα υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε έναν υπέροχο καταπράσινο κήπο. Μία μαρμάρινη εσωτερική σκάλα οδηγεί στο πάνω επίπεδο που αποτελείται από ένα δωμάτιο με δικό του μπάνιο και μία βεράντα με θέα στα κρυστάλινα νερά του Ιονίου.

Η δεύτερη βίλα έχει συνολικό εμβαδόν 124, 32 τ.μ. σε οικόπεδο 880, 61τ.μ. και εκτείνεται επίσης σε 2 επίπεδα. Στο ισόγειο θα βρείτε έναν ενιαίο χώρο τραπεζαρίας/ καθιστικού και μια ανεξάρτητη ευρύχωρη κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Στο πάνω επίπεδο οδηγούμαστε μέσω μίας μαρμάρινης σκάλας και εκεί υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια με το καθένα να έχει ιδιωτικό μπαλκόνι με εκπληκτική θέα. Ένα ακόμη μπάνιο ολοκληρώνει το πάνω επίπεδο.

Η τρίτη βίλα έχει συνολικό εμβαδόν 196, 06 τ.μ. σε οικόπεδο 1622, 55τ.μ. και εκτείνεται σε 3 επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια που έχουν πρόσβαση στην πισίνα, από τα οποία το ένα διαθέτει en-suite μπάνιο. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει ακόμα άλλο ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος τραπεζαρίας/καθιστικού με μεγάλα παράθυρα και μπαλκόνια ώστε να απολαμβάνετε τη θέα της θάλασσας. Ανεξάρτητα υπάρχει μία κουζίνα με παράθυρα που βλέπουν στον όμορφο κήπο. Επίσης, στο δεύτερο επίπεδο διατίθεται 1 υπνοδωμάτιο με en-suite WC κι ένας μεγάλος κήπος με μια πανέμορφη πέργκολα. Στο τελευταίο επίπεδο συναντάμε ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι και παράθυρο και ένα μπάνιο. Υπάρχει και εδώ μία μεγάλη βεράντα με ξεχωριστή θέα.

Οι τρεις αυτές ανεξάρτητες βίλες περιβάλλονται από ένα ιδιωτικό κήπο σε δυο επίπεδα με μία πισίνα εμβαδού 42τ.μ.στην κάθε μία.
Και οι 3 βίλες πωλούνται πλήρως επιπλωμένες.

Η μοναδική θέση σε συνδυασμό με την ιδιωτικότητα που προσφέρει η συγκεκριμένη ιδιοκτησία, την καθιστούν εξαιρετική επενδυτική πρόταση.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα πώλησης κάθε βίλας ανεξάρτητα.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ενεργειακή κλάση: Α+ Θέα: Βουνό και θάλασσα

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.