Υπηρεσίες

Παρέχουμε κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρησης ακίνητης περιουσίας με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό μέσα από δημιουργικές και ισχυρές λύσεις Real Estate επικεντρώνοντας στην αύξηση της δυναμικής των πελατων μας και των επιχειρήσεων τους!

Επίσης προσφέρουμε στους πελάτες μας:

 • Λογιστικές Υπηρεσίες
 • Νομικές Υπηρεσίες
 • Υπηρεσίες Πολιτικών Μηχανικών
 • Υπηρεσίες Μηχανολόγων Μηχανικών
 • Υπηρεσίες Διαχείρισης έργων
  Η επιτυχής διαχείριση του έργου είναι ένα από τα βασικά μας . Μέσα από την εμπειρία διαχείρισης του έργου μας, προσθέτουμε αξία σε κάθε φάση της ζωής του έργου. Εμείς, το ειδικευμένο προσωπικό μας και οι κορυφαίοι συνεργάτες μας είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε άριστης ποιότητας κατασκευαστικές υπηρεσίες με τα πλέον κατάλληλα και τεχνολογικά σύγχρονα υλικά, σύντομο χρόνο εκτέλεσης του έργου και πολύτιμες συμβουλές σε όλα τα θέματα!
 • Επισκέψεις και Επιθεώρηση
  Είτε διαχειριζόμαστε την περιουσία σας για τους επισκέπτες σας είτε κατασκευάζοντας το σπίτι των ονείρων σας , οι τακτικές επισκέψεις είναι πολύ σημαντικές για εσάς και εμάς . Η επικοινωνία είναι το κλειδί για ένα ομαλό εργασιακό περιβάλλον και δίνει στους πελάτες μας το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ συνεργατών!
  Σε περίπτωση που δεν είστε παρόντες ή στη χώρα , όταν οι επισκέψεις πραγματοποιούνται θα είμαστε σε επαφή για την ενημέρωση σας σχετικά με την πορεία των εργασιών και την κατάσταση των ακινήτων σας! 

Elite Kefalonia

Διεύθυνση:
Σκάλα Κεφαλονιάς
τ.κ. 28082 

Τηλέφωνο:
26710 83663

Κινητό:
6934221118

Fax:
26740 72706

Email:
info{ta}elitepropertiesinkefalonia{tod}gr

Αριθμός ΓΕΜΗ: 016214934000

Χάρτης της έδρας μας